Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

 INGYENES SZÁLLÍTÁS

 

Ügyfélszolgálat

Hívja munkatársainkat:

 

 +36-70-772-1565

 

Kapcsolat

LÁDAVÁR Kft.
6000 Kecskemét
Szarkakláb utca 11.
Telefonszám: +36 70 677 0069
Írjon nekünk

Szavazás

Mi a véleményed webáruházunkról?

Nagyon tetszik 56% Egész jó 11% Nem túlságosan tetszik 20% Egyáltalán nem tetszik 14%

 

Fogyasztóbarát

lap tetejére

 Digitálisan Felkészült Vállalkozás

 

BabaExpo


» Fizetés és szállítás

 

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

 

A megrendelő a kiszállítandó csomag ellenértékét kiegyenlítheti: 

- A LÁDAVÁR Kft 11732002-21092297 számlaszámú bankszámlájára történő előreutalással. Előreutalással fizetett megrendeléseket csak az összeg számlánkra történő beérkezését követően tudjuk teljesíteni.

- Utánvétel esetén a futárszolgálat munkatársának egy összegben készpénzzel fizethet.

- Online Bankkártyás Fizetéssel: A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Barion egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Barion felületén intézhetik fizetésüket. A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Barion tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget.

 A tranzakció lépései: 

1; A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Barion fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.

2; A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.

3; A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.

4; A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Figyelem! A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Biztonság: Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a webáruház fizetést előkészítő oldaláról a Barion biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A Barion fizetőoldal adattartalmáról a kereskedő nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

Házhoz szállítás során készpénzzel fizető megrendelőink a szállítónak fizetik ki az áru ellenértékét. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla elektronikus formátumban a csomag futárszolgálatnak történő átadásáról értesítő e-mail-ben található, ami szükség esetén onnan kinyomtatható. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni kivéve, ha a csomagoláson sérülés nem volt látható!

Ön minden esetben részletes elektronikus számlát kap a megrendelt termékekről. 

Az árak Magyar forintban értendők melyek 27% ÁFA-t tartalmaznak. 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomag feladásának és a visszaszállításának díját a megrendelőre terheljük.

 

SZÁLLÍTÁS

 

A www.pelenka-kecskemet.hu web áruház oldalán megrendelt termékek kiszállítása, a vevő által megadott címre az alábbi módokon lehetséges:

 

 - Személyes átvétel Kecskeméten: 

Telephelyünkön nincs lehetőség személyes átvételre. A megrendelt termékeket a rendelést követő 5 munkanapon belül, banki átutalás esetén az összeg számlánkra történő beérkezését követő 5 munkanapon belül szállítjuk. Készleten nem lévő -rendelhető státuszú- tertermékeink kiszállítása a termékek rendelkezésre állásától függően ettől több időt is igénybevehet, a várható szállítási időröl ügyfélszolgálatunkon tájékozódhat.

 

- Termékeinket Magyarország területén a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja: 

 

INGYENES SZÁLLíTÁS Magyarország egész területén 18 000 Ft feletti rendelés esetén!

 

1; Házhoz szállítás:

Logisztikai partnerünk az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől!) Számított 2 munkanapon belül. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Kérem, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki jogosult átvenni a csomagot. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

 

A csomagszállítás díjai: 

A megrendelés értéke

Házhoz kézbesítés

 0 - 11 999 Ft-ig

1490 Ft

12 000 - 17 999 Ft-ig

990 Ft

18 000 Ft-tól

0 Ft

 Utánvétellel szállítás +500 Ft.

 

40kg-nál nehezebb csomagok házhoz szállítását egyedi elbírálás alapján, az ügyfél részére legkedvezőbb lehetőség szerint határozzuk meg, melyről ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon egyeztet a megrendelővel!

Házhoz szállítás során utánvétellel fizető megrendelőink a szállítónak fizetik ki készpénzel az áru ellenértékét. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla elektronikus formátumban a csomag futárszolgálatnak történő átadásáról értesítő e-mail-ben található, ami szükség esetén onnan kinyomtatható. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni kivéve, ha a csomagoláson sérülés nem volt látható!

FIGYELEM!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomag feladásának és a visszaszállításának díját a megrendelőre terheljük.

 

3; Szállítás külföldre:

Magyarország határain kívülre eső szállítási címre történő megrendelés előtt kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A web áruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a vásárlási feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Tulajdonjogi kikötés:

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a LÁDAVÁR Kft tulajdonában marad. 

YzNiZmI3